Karin, Nja, jag kallar det nog inte påskpynt - brödet tog jag fram ur frysen för att äta till soppan. Äggen gjorde jag för en tid se'n när en väninna ville lära sig att färga ägg med växter.
Olgakatt, Jag som tycker bättre om bröd än traditionellt godis, är nog böjd att kalla bullarna för godis.
Anne-Marie, De är gjorda av en vanlig bröddeg. De blir snyggare om degen inte är fullt så grov som min var - helst ska det vara av "dinner roll" typ, då kan man forma nästan vad som helst. Pröva!
Det är lättare att säga vad och vem jag inte är. — jag är inte mitt yrke — jag är inte min inkomst — eller eventuell avsaknad därav — jag är inte min ålder — jag är inte min sjukdom Så vem är jag då? — en lagom tjock tant i min bästa år — en slarvig pedant — en konservativ radikal — en vänlig stropp Och vad gör jag då? — läser — väver — lyssnar på musik, företrädesvis klassisk — gärna barockmusik
Åskar kanske tycker så....men inte jag. Jag tycker att de är härliga och säkert goda också!
SvaraRaderaVisst påskpyntar du!:D...
tycker Karin
Männskogodisfåglar?
SvaraRaderaFåglarna kanske var ointressanta för Åskar men jag tycker de ser väldigt intressanta ut. Vad är de gjorda av?
SvaraRaderaKarin,
SvaraRaderaNja, jag kallar det nog inte påskpynt - brödet tog jag fram ur frysen för att äta till soppan. Äggen gjorde jag för en tid se'n när en väninna ville lära sig att färga ägg med växter.
Olgakatt,
Jag som tycker bättre om bröd än traditionellt godis, är nog böjd att kalla bullarna för godis.
Anne-Marie,
De är gjorda av en vanlig bröddeg. De blir snyggare om degen inte är fullt så grov som min var - helst ska det vara av "dinner roll" typ, då kan man forma nästan vad som helst. Pröva!
Margaretha
Vilken vacker liten kille han är!
SvaraRaderaÄlskar ägg och birdies, du är en kreativ person.
Håll vila!
Du är i mina böner.
Tack Julie,
SvaraRaderaM