fredag 16 april 2010

Jag har aldrig gillat träslöjd


men reslutatet av träslöjd gillar jag!


I skolan lyckades jag gröpa ur en träbit och forma en skål — men roligt tyckte jag inte att det var.
Med jämna mellanrum har jag gnällt över platsbrist i bokhyllorna — och över att väggarna är slut — att köpa nya bokyllor är alltså inte något alternativ. Men så var jag tvungen att åka till sta'n för lite se'n, och besökte då det fasansfulla köpcentret som finns där. Där finns nämligen en del saker som vi inte kan få tag på här hemma. Där mötte jag Lillpluto — en liten nätt lagerhylla — som jag trodde att jag med lite god vilja skulle kunna klämma in. Naturligtvis var det ett platt paket, men konstruktionen var enkel, och skruva i ett antal skruvar skulle väl till och med jag klara av.


Nu är hyllan nästan hopskruvad — fingrarna värker, så jag har tagit en paus men räknar med att dra åt skruvarna lite senare. Medan jag slet, och mumlade saker som fina flickor inte förmodas mumla, kom jag att tänka på några böcker jag hittat hos Gutenberg, och som jag länge tänkt skriva om.
grannbloggen har jag skrivit om böckerna med de vackra möblerna som jag bara kan drömma om.


2 kommentarer:

 1. Den sista lilla bokhyllan vill jag ha!
  love,
  Q

  SvaraRadera
 2. Just när din kommentar ramlade in, satt jag och tittade på den och undrade om jag mot alla odds skulle kunna göra en...
  love,
  M

  SvaraRadera