lördag 17 april 2010


9 kommentarer:

 1. Utomhusfika - ahhh! Är det du som har vävt den fina duken?

  SvaraRadera
 2. Christina,
  Duken är min, och fikat åt vi upp förra sommaren. Men vi har suttit ute en del redan, fast inte i går - får se om vi vågar oss ut i dag.
  Margaretha

  SvaraRadera
 3. Duken är jättefin, och det är kopparna oxå. Tänk att dricka te ur de kopparna, när man sitter i den gungstolen du visade på andra bloggen, med den gulliga bokhyllan med favoritböckerna i!
  kram från
  Mette

  SvaraRadera
 4. Hallå Mette,
  Kopparna (om man kan kalla glas för koppar) köte jag i Adelboden för länge se'n.
  Kanske inte helt stilenligt att blanda de kopparna med den gungstolen - men det kan vi väl sätta oss över! jag gillar många av möblerna även om de inte skulle passa in hos mig. Fast den dagen jag bygger nytt hus med anpassade möbler, konst och textilier - DÅ DU!
  kram,
  M
  som fortfarande grunnar på om hon skulle kunna göra den lilla bokhyllan....

  SvaraRadera
 5. Inbjudande och vackert!
  Här regnar det just nu, fastän även ett regn kan vara vackert.
  Karin

  SvaraRadera
 6. Karin,
  Inte så värst inbjudande här i dag. Solen sken och vi vågade oss ut, men det dröjde inte länge innan det började blåsa rejält, och sen kom regnet - och vi fick erkänna oss besegrade, ta' vårt pick och pack och gå in.
  Margaretha
  som avskyr att behöva tillstå att det är skönare inne

  SvaraRadera
 7. Hade hoppats på att väderfolket skulle ha fel idag, men ack, dom fick rätt - kallt och räligt, blev det. Men värmefläkt och 9 pers i uterummet så höll vi värmen ändå när vi firade 286 - årsfödelsedag för 5 grisar!

  Men så fin duk som din hade vi inte på bordet!

  SvaraRadera
 8. Olgakatt,
  Hade ni 286 ljus i tårtan?
  Ja, vädergudarna är omutbara - kanske är det skönt!
  Margaretha

  SvaraRadera
 9. Nej, vi avstod helt från ljus - både i tårtorna och f ö. Jag har panisk förskräckelse för kombinationen katter och levande ljus efter en incident för många år sedan. Tårtorna smyckades endast med citronmelissblad - väl avskjöljda efter tidningsuppgifter härom veckan om räliga baciller på kryddörter.

  SvaraRadera