tisdag 2 mars 2010

Garntjänst — igenJag väntar ett paket, så jag blev inte förvånad över att finna ett i lådan i dag. Men det var större och tyngre än jag väntat mig. Så ser jag att det är inte alls vad jag väntat — det kommer från Garntjänst. Så trevligt det är att få något man inte förväntat sig!


Läs mer om mina turer med Garntjänst
Varning Garntjänst

6 kommentarer:

 1. Åhå! Men vad var det då? Det försenade paketet som äntligen kom fram? En rikt tilltagen försoningsgåva? Någon annans paket? Mitt paket som glömdes bort och hamnade hos dig?

  SvaraRadera
 2. Godmorgon Mira,
  Saknar du ett paket?
  Det var boken på bilden - i hopp om att jag ska bli en nöjd kund som handlar mycket av dem i framtiden.
  Margaretha

  SvaraRadera
 3. Jag beställde en väldig massa garn före jul. Jag fick inget, hörde inget och har inte brytt mig. Jag beställer någon annan stans ifrån...

  SvaraRadera
 4. Mira,
  Från Garntjänst?
  Jag tycker absolut att du ska kontakta dem - om inte annat för att säga att du inte kan vänta längre utan vill avbeställa garnet.
  Vill du ha e-postadressen till Johan Westerdahl, ansvarig på Garntjänst, så har jag den.
  Margaretha

  SvaraRadera
 5. Har aldrig haft några problem med Garntjänst, men det är å andra sidan många år sedan jag beställde något därifrån...

  SvaraRadera
 6. Ninna,
  Jag tror inte att Garntjänst är värre - eller bättre - än andra firmor. Restnoteringar och fel kan det bli överallt. Men bemötandet jag fick av kundtjänst var uselt. Fast det har vi ju rett ut nu.
  Margaretha

  SvaraRadera