lördag 20 mars 2010

Vårtecken


7 kommentarer:

 1. Liten katt på äventyr! Har ni verkligen blommande snödroppar?
  Underbart.

  SvaraRadera
 2. Moster Ma,
  Ja, så liten är han väl inte min älskling, särskilt inte på vintern när han drar på sig den vadderade vinterkostymen. Efter ha ha varit innekatt hela vintern har han börjat med korta turer runt huset.
  I går var det snö utanför köksfönstret - idag stack snödropparna upp. Mirakel! Fast de har lite hjälp på traven, de kommer runt brunnen där vi har värmen på.
  Margaretha

  SvaraRadera
 3. Å, vad det kommer härliga dofter i Åskars näsa!Nu får mina damer komma ut i uterummet och där har vi en gallerdörr som dom älskar att sitta vid och snusa. Det går ju andra katter i trädgården och då blir särskilt Sonja rasande och rusar runt i alla fönster för att följa delinkventen på promenaden. En del brak inträffar då förstås. Men det får man ta!
  Själv väntar jag nu otåligt att mina engelska dubbla snödroppar som jag vann på en snödroppeutställning på Sofiero för ett antal år sedan ska titta fram ur snön.

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder!Perfekt illustration till den första pirrande vårkänslan.

  SvaraRadera
 5. Olgakatt,
  Och lika besviken tror jag han var i morse när han såg snön - men inga snödroppar! Så just nu har han parkerat sig i mitt knä för att få lite sympati, vilket komplicerar skrivandet en aning.
  Vi har en sorts snödroppar till, men jag är osäker på vad det är för sort, är förresten osäker på om de finns kvar..

  Maggan,
  Fast i dag pirra de så lagom!
  Hoppas bara att det snart blir vår igen.

  Margaretha

  SvaraRadera
 6. Jag blev förvånad över att ni redan har snödroppar hos er tills jag läste om närheten till brunnen och värmen. Här ligger det fortfarande ett metertjockt snötäcke över snödropparna och ingen barmark är synlig utom mitt på landsvägen....fast idag är den också vit igen.

  Åskar fick i alla fall en försmak av våren :) Snart så...

  SvaraRadera
 7. Christina,
  Kan ju alltid hoppas att våren snart får övertaget igen! Åskar tröstar sig med att ligga i mitt knä. Skriver jag för mycket lägger han sig över tangentbordet se'n buttar han med sitt hårda huvud på min haka, och kräver uppmärksamhet.
  Margaretha
  &
  Åskar

  SvaraRadera