torsdag 12 mars 2009

Titta det snöar

0
Tack för alla roliga, glada och uppmuntrande hälsningar! De har piggat upp mig betydligt även om jag fortfarande rör mig i ultra rapid och inte har tankeverksamheten under kontroll.
Vackra och/eller lättlästa böcker kommer nog att vara mina följeslagare den närmaste tiden.

9 kommentarer:

  1. Fortsätt så!
    Barnet har varit hemma på besök, hon hade med sig en väska som jag trodde kom bort i flytten. Där finns den boken du gjorde åt mig när jag hade brutit benet. Jag blev så glad för jag har saknat den så fruktansvärt. Nu ska jag sätta mig och läsa igenom den. Omslaget är obetalbart, du borde göra mycket mer sånt!
    love,
    Q

    SvaraRadera
  2. Och nu blev jag nyfiken kan jag tala om!!!

    SvaraRadera
  3. Q,
    Jo, jag fortsätter nog att hasa runt ett tag till - som om jag någonsin gjorde något annat. Kul att boken kom tillrätta - nu får jag lust att pilla med något liknande igen. Faktum är att jag gått och tänkt på det de sista dagarna nu när A ska börja sin cytostatikabehandling.
    Christina,
    På Q's bok?
    Jag har under årens lopp gjort ett antal små böcker åt sjuka vänner. De är alla olika men har citat, streckgubbar, roliga historier, foton och massor med plats för anteckningar. Ibland har jag gjort en enkel bindning och andra gånger har de fått en spiral i ryggen.
    Margaretha

    SvaraRadera
  4. I min bok finns en lista på böcker som du tyckte var upprörande att jag inte redan läst. Plus flera sidor med hemgjort papper och foton. Måste rusa, man väntar på mig. loveQ

    SvaraRadera
  5. Glömde säga att det finns en massa smarriga recept också. hugs and love again, Q

    SvaraRadera
  6. Jag har också en av dina böcker, en minibok som du gjorde när jag blev magsjuk sista dagarna på en skapande vecka i Singöstugan.
    Jag fick adressen till dig av Ullis, vet inte om du minns mig vi gick en kurs tillsammans. Du hade tryck och papperstillverkning och något mer som jag inte gick, kanske vävning? Så hade jag keramik hos Moa och musik hos Ing-Marie.

    SvaraRadera
  7. Pella,
    Vilken rolig överraskning! Det är klart att jag minns dig - jag hade dig i en teatergrupp också. Tror att du spelade en av skälmarna i Serverat Ers Majestät? Minns att du tryckte ett jättefint tyg som du sydde en klänning av i slöjden.
    Jättekul att du hörde av dig - berätta mer om vad du gör och var du finns.
    kram,
    Margaretha

    SvaraRadera
  8. Hallåååååååå! Nu är jag tillbaka från Kuala Lumpur och behöver sova minst en vecka. Ville bara hoppa in i diskutionen och tala om att jag inte har någon bok men en kalender som som du gjorde på Skapa Veckan. Carina ochjag slogs om den jag vann men det saknas ett hörn som Carina fick tag på! nu går jag i ide

    SvaraRadera
  9. Välkommen hem Ullis!
    Jag anta'r att du menar den stora väggkalendern med hela veckans program - hade ingen aning om att den var så attraktiv! Snart får den väl antikvitetsvärde oxå....
    Sov gott!
    Margaretha

    SvaraRadera