söndag 18 augusti 2013

Glassbröd



Nu när vädret kanske inte inbjuder till att äta stora lass med glass, så kan du ju prova att baka med glass. Det lär vara den senaste matflugan. Bara två ingredienser behövs: glass och mjöl med bakpulver.
Det får inte vara någon mager glassvariant — det ska vara riktig gammaldags glass gjord på grädde och ägg.
Det finns recept på nätet (sök på "ice cream bread") för den hågade — jag har inte provat, och kommer förmodligen inte att göra det, så berätta gärna vad du tycker, om du gör ett försök!

4 kommentarer:

  1. Låter som en lite dyr omväg till en vanlig sockerkakssmet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Karin,
      Ja, nog förefaller det som en exklusiv sockerkaka - i synnerhet om man inte gillar sockerkaka.
      Margaretha

      Radera
  2. Olgakatt,
    Ja men om det nu är det som är inne för ögonblicket, så MÅSTE man ju bara göra det!
    Margaretha

    SvaraRadera