torsdag 19 april 2012

Utanverk


Curves of Youth, Humour Inventions Chin Reducer, 
Antiageing Skincare, UK, 1890

Nu för tiden när vi ideligen lägger ut bilder av oss själva på nätet, och med hjälp av tekniken kan se dem vi talar med — även om de sitter på andra siden jordklotet — då har det blivit ännu viktigare att se bra ut. Jag minns den tiden då man skojade om att det var en evig tur att man inte såg varandra när man talade i telefon — man kunde vara både okammad och oklädd och ändå ha ett trevligt samtal. 
Nu läser jag att förra gjordes 71% fler hakinplantat än året dessförinnan. Detta i U.S.A., någon annanstans har man tydligen ännu inte kommit på tanken att sticka ut hakan så till den milda grad. 


2 kommentarer:

 1. Stod det inte någonting om "bortplantat" någonstans...tänkte på dubbelhakorna, det kunde ju också vara praktiskt att ta bort ibland.

  Inser att jag har valt fel skrå. Borde ha slagit in på fåfängans marknad istället. Där skär man i ordets rätta bemärkelse guld

  Karin som inte vill ha längre haka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Karin,
   Du kanske kan tillverka en så'n där "Chin Reducer" med ledning av bilden. Och sälja! Du ska se att du blir rik på det.
   Jo, man kan nog bli rik om man "bygger om kroppar" - men jag vet inte om jag skulle trivas med det. Jo, att reparera människor som varit med om olyckor eller är missbildade - det tror jag skulle vara givande, men inte fåfängeoperationer.
   Margaretha

   Radera