måndag 9 april 2012

Ska vi leka?

6 kommentarer:

 1. Ingen av alla mina katter har någonsin brytt sig om sin spegelbild, möjligen en väldigt ung källing en liten stund tills den fattat att det inte är en annan katt. Har jag försökt peka på spegelkatten har jag fått en medlidsam blick.
  "Hur dum tror du att jag är?"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Olgakatt,
   Nej, ingen av mina heller. Min manx, ryckte till när han gick förbi spisen och såg sin spegelbild i ugnsluckan - men insåg snabbt att det bara var en spegelbild. Men de har alla haft överseende med mig när jag visar på deras spegelbilder - man kan väl inte vänta sig mer av en människa.
   Margaretha

   Radera
 2. Ha ha, vilken sötnos, men inte så där jätteskärpt precis ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Chris,
   Jättegullig, och antingen uttråkad eller också småkorkad.
   Det är ju i djurens värd som hos oss, somliga är mer begåvade än andra. Min Herr Sturlasson, var jättego' men inte alltför smart. Han ropade på hjälp när elaka katter kom i närheten av honom.
   Margaretha

   Radera
 3. Håller med föregående kommentatorer. T.o.m lilla Clarissa 9 månader har vetat länge att spegelbilden är hon själv (tror jag eftersom hon alltid ler mot mig när jag håller henne framför en spegel.) Lite synd om den här katten som blir så frustrerad när kompisen inte vill leka...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingrid,
   Alla katter jag har känt, har liksom barn, lärt sig rätt snart att spegeln är ett rätt tråkigt substitut för en kompis - men den här kissen hade kanske långtråkigt. Det stod ju också i texten att den betedde sig så här som ung.
   Margaretha

   Radera