söndag 18 mars 2012

På det sluttande planet

Jag önskar alla mina läsare en god natt, och hoppas att ni hittar en bekväm sovställning!

12 kommentarer:

 1. Jag har sovit gott som bara den, men vete gudarna om jag hade gjort det om jag hade varit någondera av de fyrbenta. Är alltid lika förundrad över den tålmodiga solidaritet som djur visar varandra...härlig liten filmsnutt. Tack för den!

  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Karin,
   Nog undrar man ibland hur djur kan sova i en enda stor hög - den understa ser ibland inte ut att få någon luft, förutom att den är hopkrynad med alla syskonen ovanpå.

   Filmen visar att man aldrig ska ge upp - förr elller senare (ibland mycket senare) hittar man den perfekta sovställningen.
   Margaretha

   Radera
 2. Precis vad jag tänkte när jag såg den här lilla filmen - man ska aldrig ge upp. Att hitta en bekväm sovställning är svårt ibland när man som jag inte kan ligga vare sig på rygg eller mage.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingrid,
   Något att minnas nästa gång du kämpar för att hitta den perfekta sovställningen! När du kanat ned på golvet ett dussin gånger, kanske du hittar lämplig ställning!
   Margaretha

   Radera
 3. Skön film! I vår säng är det ett bufflande om jag ska ha nån chans till ett hörn av täcket. Ylle hinner alltid paxa plats först.

  SvaraRadera
  Svar
  1. FOX-Karin,
   Man måste vara snabb om man vill ha bästa platsen i sängen! Jag förundras ständigt över hur en liten katt kan breda ut sig - lägger han sig mitt i är enda möjligheten att ligga som en munk (bakverket alltså) runt honom.
   Margaretha

   Radera
 4. Jag tycker att filmen påminner om hur det är i min säng nattetid. Alice håller på ungefär sådär.....(Usch får man tillstå det helt öppet att hunden ligger i min säng??)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisette,
   De flesta människoägare jag känner, låter sina människor sova i sängen hos dem.
   Så jag tycker det är helt naturligt att du sover hos Alice! Själv sover jag hos Åskar så att jag ska kunna betjäna honom även nattetid. Vi delar för det mesta kudde, när han inte lägger sig på min bringa, kittlar mig i ansiktet med sina pampiga muntascher och ger mig akupunktur på halspulsådern.
   Margaretha

   Radera
 5. Skönt med nya infallsvinklar!

  SvaraRadera
 6. Lisette,
  Så du menar att det finns andra infallsvinklar!?
  Margaretha

  SvaraRadera
 7. Fnissar högt :-D Man ska vara envis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Chris,
   Trägen vinner! Det är något att minnas när livet känns som en enda stor rutschbana.
   Margaretha
   som inte heller
   kunde låta bli
   att fnissa åt
   den envise jycken.

   Radera