onsdag 21 juli 2010

DatorstrulBlir det tyst här på bastmattan, så beror det inte på att jag är huslig eller har trillat av pinn. Nej, min dator — eller rättare sagt en sladd (tror jag) — vill inte vara med.
Jag har långt till hjälp, en hjälp som inte längre är lika behjälplig som förr i världen, så det kan bli ett långt uppehåll.

4 kommentarer:

 1. Jag förstår din frustration. Hoppas det löser sig snart, för jag vill läsa dina intressanta inlägg.

  SvaraRadera
 2. Karin på FOX,
  Ja, bussigt om du vill hålla alla tillgängliga tår och tummar! Just nu sitter jag blick stilla (ja, bortsett från fingrarna) och nästan håller andan för att datorn ska funka. Har just fått reda på att det kanske inte lönar sig att laga. Dessutom servar inte min gamla firma privatpersoner längre, så jag måste leta rätt på någon pålitlig firma som har tålamod med dator-illitterata gamla tanter.
  Margaretha
  som ska fortsätta att flytta innehåll till en extern hårddisk, så länge det går

  SvaraRadera
 3. Tänker på den snälla damen på SJ som skulle hjälpa mig per telefon med en biljett en gång och hon kallade hela tiden datorn för "han". När jag undrade varför sa hon den var så strulig att det bara kunde vara en karl.
  Man blir ganska svettig när datorn inte uppför sig som önskat. Håller tummarna att din lever ett tag till!

  SvaraRadera
 4. Olgakatt,
  För ögonblicket kan jag till och med röra mig utan att datorn blinkar. Handpåläggningen fungerar!
  Jag har alltid betraktat datorer som män eftersom man kan manipulera dem.
  Knepigt det här med datorer - det är ju inte enbart abstinesbesvären som är jobbiga, när de inte funkar, vetskapen att massor med bilder och information, som man inte haft vett att spara, kan gå förlorade kan ju få en att klättra på väggarna och yla. (Vilken effekt även den sista meningen har).
  Margaretha
  som har en vilodag i dag
  Margaretha

  SvaraRadera