måndag 28 maj 2018

Vad händer på blogger?

698 Sunny joyful computer, 2013
Urs Thomas-Kim 

Upptäckte i går att jag inte får meddelande om alla kommentarer.
Hör av ett par vänner att blogger vägrar att låta dem kommentera.
I dag informerar blogger mig om att "dina OpenID-inställningar kan ha ändrats
Har dessa tre upptäckter med varandra att göra?

När jag ändå var inne och kollade att mina inställningar var riktiga ser jag att jag har 70 gamla kommentarer som jag inte heller fått något meddelande om. Jag har ju valt att låta alla kommentarer äldre än 21 dagar vänta på att jag ska godkänna dem innan jag publicerar dem, men uppenbarligen slutade blogger meddela mig att de väntade, redan förra året.
De flesta av dessa kommentarer är anonyma och, minst sagt tvivelaktiga, med länkar till ställen jag aldrig skulle drömma om att besöka.
Men ett par stycken var alldeles äkta kommentarer, med frågor som kräver svar.
Och visst blir jag fundersam över entusiastiska kommentarer, ofta på dålig engelska, som talar om hur intressant min blogg är:
Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you,
genuinely good, keep up writing.  
I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don't know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!  
I have been browsing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It's pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before. 

Och en del av dem vill hjälpa mig att göra den ännu bättre!
Kanske någon av dem nominerar mig till ett nobelpris i bloggeri  med den akademi vi har nu, är det väl högst troligt att jag får ett pris!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar