fredag 29 maj 2009

Kort morgonpromenad

0
Solen skiner och jag försöker få en bättre bild på dodecateon – ja, bättre blev den om än inte bra. Men jag vet inte när jag får tillfälle att återkomma här och lägger ut den ifall det skulle dröja till nästa gång.

0
Det blir många blommor på trädpionen i år.

0
Visst finns det dagar man känner sig så här.

2 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder!
  I dag kom jag in via din "framsida" - och kors, så många bloggar du har! Hinner du skriva i alla? Har du samma läsekrets?

  Jag hade en extra när jag stickade muddar som jag sålde - men jag orkade inte hålla reda på två... har fullt upp med en.

  SvaraRadera
 2. Ett långt eller kort svar? Får se om jag kan begränsa mig.
  Två av dem är privata - ABC är ett försök att katalogisera våra böcker. Skrev om det den 14 februari
  (http://bastmattan.blogspot.com/2009/02/livets-ketchupeffekt.html) så det är ingen blogg bara ett sätt för mig att inte fylla min egen dator.
  Patienten, kom till när många av mina vänner ville läsa mina tänkeböcker som jag huvudsakligen skrev när jag tillbringade mer tid på sjukhuset än hemma - så där tillkommer inte något mer.
  Då är det bara tre kvar! Den engelska är till för mina engelska vänner - men eftersom en del av dem är tvåspråkiga försöker jag att inte skriva detsamma som jag skriver på bastmattan, eftersom de läser båda.
  Pro captu lectoris var tänkt som en bokblogg - eftersom långt ifrån alla är intresserad av vad jag läser, ville jag ha en separat sådan. Se'n har det visat sig att många läser både den och bastmattan. Jag har försökt lägga ned än den ena än den andra, men det kommer alltid protester. Nu har jag löst det genom att skriva både om livet och böcker på bastmattan och kommer så småningom att stänga pro captu.
  Så i princip skriver jag bara två bloggar.
  Margaretha

  SvaraRadera