onsdag 3 februari 2010

Idag


The more it
SNOWS-tiddely-pom,
The more it
GOES-tiddely-pom
The more it
GOES-tiddely-pom
On
Snowing
00
And nobody
KNOWS-tiddely-pom
How cold my
TOES-tiddely-pom
How cold my
TOES-tiddely-pom
Are
Growing.
...... A.A. Milne

4 kommentarer:

 1. Snöar det nu igen? Sverige verkar ju nästan vara på väg in i en istid. Hur länge har det hållit på? Sedan i december? Här har massor av den snö som kom för ett par, tre veckor sedan försvunnit. Det var den värsta snöstormen tydligen i mannaminne.

  SvaraRadera
 2. Tiddeli-pom! Säger jag inte när jag skottar uppfarten för femtioelfte gången. Och framför allt inte när jag forslar undan den stenhårda vallen som plogen gjort utanför, när den äntligen kom, plogen, alltså.
  Svettas gör jag, fryser inte!

  SvaraRadera
 3. Anne-Marie,
  Egentligen är det väl så här det ska vara. Vi har vant oss av med det bara. Sådana här vintrar hade vi under hela min uppväxt - vilket inte betyder att jag uppskattar det. Ja, vi har haft snö se'n före jul. Fast svenskt väder är sällan så dramatiskt som det kan vara i Staterna.

  Olgakatt,
  Nej, jag är inte heller så tiddelipommig när det snöar. Ändå har vi en "snögubbe" som plogar vår långa uppfart. Och de hyggliga gossarna på verksta'n som vi är granne med, har börjat ta' bort snösträngen som plogbilen lägger i vägöppningen.
  Jag kör med snöslunga från våra ytterdörrar fram till planen som snögubben röjer - det räcker för mig!
  Men jag tror ni har mer snö än vi just nu.

  Margaretha

  SvaraRadera
 4. Det här låter ju som den värsta Mt Shasta vintern som ni har. Jag förstår precis hur du känner Olgakatt. Den där snövallen låter som något jag har tampats med när jag och Michael bodde utanför Mt Shasta. Jag avundas er inte.

  SvaraRadera