tisdag 30 april 2013

Mer Jerome


The weather is like the government, always in the wrong.
                                            Jerome K. Jerome 

7 kommentarer:

 1. Håller inte med. Jag tycker för det mesta om alla väder utom när det stormar och regnar samtidigt. Däremot har jag svårt för den riktiga sommarvärmen som de flesta längtar efter så mycket.
  Ingrid som ska sätta på sig dunjackan för att gå upp och lyssna på manskören och se på majbrasan i kväll på Häggvallen här i Mogata.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingrid,
   Jag gillar också de flesta väder, utom för mycket värme.
   Margaretha

   Radera
 2. Visst, alla väder är (nästan) OK men när man vill göra något i trädgården gassar det för hett, när man vill göra picknick i det gröna så ösregnar det. Måste man vara inomhus med nåt viktigt så är det ljuvligt ute.Har barnen vinterlov är det ingen snö. På det viset har Jerome K. Jerome helt rätt, ofta passar inte det aktuella vädret den aktuella sysselsättningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Olgakatt,
   Precis så är det - det gäller att alltid ha en alternativ plan.
   Margaretha

   Radera
 3. Skulle vilja ändra detta till att meteorologerna nästan alltid har fel. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anne-Marie,
   Jag tro det var i somras, som det talades så mycket här om meterologernas träffsäkerhet - eller rättare sagt deras bristande träffsäkerhet.
   Men jag har slutat att titta alltför noga på prognoserna - tänker att det blir som det blir, och jag får rätta mig efter det som bjuds. En sak mindre att hetsa upp sig för.
   Margaretha

   Radera
  2. men som jag stavar!

   Radera