onsdag 1 augusti 2012

Nu när det börjar skymma


i Schweiz, är det många som gör sig redo för att tända sina lyktor och vandra iväg till någon av de många eldarna.
Att vara uppe i bergen och se alla eldarna på alpsluttningarna är en fantastisk syn. Lägg därtill, att det hörs flerstämmig sång från de flesta platser där man samlats för att fira sin nationaldag.

6 kommentarer:

 1. Visste inte att Schweiz hade sin nationaldag idag. Har en vän där som jag känt sedan 1978. Fantastiskt att man kan hålla kontakten så länge trots att vi bara träffats en enda gång sedan 1978.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anne-Marie,
   Ja visst är det fantastiskt med en del vänskaper, människor man ofta träffar av en slump och se'n håller kontakt med i hela livet!
   Jag har flera sådana vänner. Några tror jag har dött, och när man inte har gemensamma vänner, eller känner varandras familjer, får man inte alltid reda på det.
   Margaretha

   Radera
 2. Så lärde jag mig någonting nytt igen:)

  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Karin,
   Vad du nu kan ha för glädje och eller nytta av det!
   Margaretha

   Radera
 3. Hip, hipp, hurra!

  Vi var inte i bergen, men på andra sidan gränsen och tittade på fina (och onödiga) fyrverkerier. Bergen är mycket finare!
  jätte, jättekram från
  Mette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Flette-Mette,
   hade just ett mejl från Kerstin, som sa att det var omöjligt att sova med allt smällande. Så det är nog trevligare att fira på det gamla viset i de små bergsbyarna. Fast jag misstänker att även där kryper moderniteterna in.
   Margaretha

   Radera