lördag 12 juni 2010

Surt ute och surt i sinne

Dagsregn
.
Precis som Pettas så långleds jag — fast för henne har det visst gått över — jag är segare än seg. Har tagit en million, eller däromkring, bilder som jag inte har or-kat gå igenom, läser nästan lika många böcker sam-tidigt — vilket inte rekommenderas. Tänker blogga om dem alla, men låter bli eftersom jag inte kan be-stämma om vilken bok jag ska börja skriva.
.
Vilket är samma anledning till att jag inte bloggar överhuvudtaget — vet inte vilket av mina inlägg jag ska börja med. Kanske med något av de grinigaste...
För grinig är jag, eftersom det är första dagen på två veckor som det är för kallt och vått för att sitta ute. När jag borde vara glad över att jag har kunnit sitta ute så mycket.
Tror bestämt inte att jag har något mer att gnälla över — det är lite grann som när man har mycket att göra, skriver man en lista så blir man förvånad över att den inte blir längre.

Tornseglare

7 kommentarer:

 1. Margaretha,
  säga vad man vill, men din gnällighet märks inte på fotografierna, de är suveräna, som vanligt.
  Det där känns igen, när man börjar läsa många böcker på en och samma gång:D. Tur att det inte fungerar!
  Karin som är loj just nu

  SvaraRadera
 2. vet ingen som är så upbeat som dej. ochså när du är grinig so är du det på ett roligt sätt.

  SvaraRadera
 3. Har det verkligen gått att sitta ute varje dag i två veckor! Det har då inte varit möjligt här! I går stormade det dessutom som värsta oktober. Du är sur för att du har blivit bortskämd, minsann.
  Att läsa många böcker samtidigt, ja, det lyckas sällan, men är svårt att låta bli när man har beslutsångest.

  SvaraRadera
 4. Tack Karin,
  Jag borde ju veta bättre än att alls försöka - två olika böcker kan jag läsa paralellt, men inte xton! Det är nog en gammal myt att om man gör många saker samtidigt hinner man mer. Intressant förresten, en del hävdar ju att det är så man ska leva... värt ett eget inlägg?

  Rena självbevarelsedriften Debbie,
  Råkar man vara grinig och deppig kan man ju se till att få glädje av det.

  Olgakatt,
  Jo, vi har bara varit inne på nätterna de sista veckorna - men som jag sagt tidigare är vi rätt extrtema, jag är inte säker på att vi skulle få sällskap av så värst många normala människor på vår trapp om de finge plats och om de visste vad vi höll på med.

  Margaretha som redan i skolan drev sin svensklärare till vansinne med mastodontmeningar med 33 bisatser

  SvaraRadera
 5. Bara så där helt apropå. Tror det är Vallört på andra bilden. Vet du att det är t o m bättre än nässlor som gödning.
  mvh R

  SvaraRadera
 6. Görfina bilder och sura på du om du tar så fina bilder i denna sinnesstämning! ;-)

  Äsch, hoppas att du är lite gladare idag!

  SvaraRadera
 7. Renée,
  Visst är det vallört, har inte tänkt på det på åratal, men när du säger det så minns jag att min pappa höll på med diverse gödselkurer med olika växter, och då bland annat vallört

  Tack Karlavagnen,
  Jag är lite muntrare idag eftersom jag flyttat ut - inpackad i ylletröja, raggsockor halvvantar och filtar (förutom den vanliga klädseln).

  Margaretha

  SvaraRadera