måndag 20 december 2010

Smartson inte så smart

Illustration ur Asbjørnsen & Moe
av Theodor Kittelsen
.
Som jag berättade skrev jag till Smartson och frågade hur jag skulle kunna skriva om en produkt jag inte kan få tag på. Svaret är godag yxskaft!
Ditt ärende har lösts. Se svar nedan:

Jonny Jonasson, dec-20 11:57 (CET):

Hej, tyvärr tar det tid innan alla butiker tar in nya produkter.
Hoppas du kan hitta grädden någonstans i alla fall.

Mvh/smartson

Inte nog med att han inte ids skriva ut med vänliga hälsningar — vilket jag betraktar som direkt ohövligt — och inte vet att ett snedstreck betyder genom, han svarar inte på frågan! Vem har löst mitt problem och hur?
Visst jag hoppas också att jag ska hitta grädden någonstans — men var, i en snödriva mellan ytterdörren och brevlådan, för det är ungefär så långt jag kommer varje dag.
Även om jag kunde ta' mig någonstans skulle det inte falla mig in att kosta bensinpengar på att köra sex mil till närmaste metropol, bara för att leta efter grädde som jag inte ens vet om jag kommer att uppskatta.
Jo, jag vet att jag är grinig.

Andra inlägg om grädde och kossor hittar du här:
Utvald

4 kommentarer:

 1. Haha, ibland kan man inget annat än skaka på huvudet, "ärende löst" verkar dessvärre hänvisa till att ett mail besvarats.
  Det är verkligen ett uselt kundbemötande.
  Det där med Mvh har jag funderat över under min tid som praktikant under detta år. Förundrad och förvånad över alla som skrivit in en automatisk hälsning mailen, ändå inte bemödat sig att skriva ut hela hälsningen.

  Förresten, vad är det för särskild grädde? Nu blev jag nyfiken. Kanske något man skulle kunna göra julgodis på. Det är väl ända tiden på året (och till de första färska jordgubbarna) som jag använder grädde.

  SvaraRadera
 2. Såg på nyheterna häromdagen att en kogård får hälla ut sin mjölk tills Skånemejerier behöver deras leverans! I dessa tider när vi importerar mjölk från våra grannländer har Skånemejerier FÖR MÅNGA som vill leverera närproducerad mjölk! Jag fattar ingenting. Nyss snodde Arla mjölkbönder från Skånemejerier, ju!
  Säger en som helst bojkottar Arla och bara köper Skånemejeriers ekologiska smör.

  SvaraRadera
 3. Goddag yxskaft var rätta ordet. Ibland undrar man hur folk kan fortsätta att vara anställda. Jag antar att mini-istiden har gjort sig påmind hos dig också. Kanske grädden dyker upp i vår när förhoppningsvis snön tinar. ;)

  SvaraRadera
 4. Åsa,
  Jag vet inte mer om grädden än jag skrev i inlägget "Utvald". Vispgrädde med med chokladsmak och jordgubbe - alltså två olika sorter!
  Har skrivit igen, och frågar vad lösningen innebär.

  Olgakatt,
  Nej, den där sortens räkneoperationer, har jag aldrig förstått mig på.
  Egen ko är nog melodin..

  Anne-Marie,
  Frusen grädde - jag kanske ska titta efter glass i snödrivorna.

  Margaretha

  SvaraRadera