onsdag 8 april 2009

Datorer är jättebra

— så länge de fungerar. Och det gör inte min. Så här sitter jag med en lånad dator och känner mig vilsen Jag har en tid varit medveten om att min trotjänare behöver en efterföljare – men jag trodde väl inte att den skulle dö mitt i en mening.
Ny dator är beställd och kommer i morgon, men eftersom jag inte tänker åka till sta’n två da’r i rad så får jag hanka mig fram med den här till påsken är över. Det betyder också att jag inte kommer åt mitt vanliga e-post konto – så de som vill nå mig får använda sig att ”stugkatt adressen” som finns strax under blogglistan i högerspalten. Kanske kan jag lista ut vad jag ska skriva in var för att komma åt kontot – men det blir senare i så fall.

Att var utan dator frigör ju tid, i går parkerade jag mig i solen utanför köksdörren med en trave böcker – se’n sov jag i två timmar. Skönt.

2 kommentarer:

  1. Och jag borde inte sitta vid min ganska nya dator... jag borde ta tag i min gamla slitna dammsugare... men det är så lätt att fastna här.

    Glad påsk! Underbara blombilder!

    SvaraRadera
  2. Låt dammtussarna ligga – miljövänligare isolering får man leta efter!
    Nu blir det inga bilder förrän jag får min nya apparat – eller lyckas klura ut hur jag ska peta in bilder i den här lånemaskinen.
    Ha en skön påsk!
    Margaretha

    SvaraRadera