fredag 7 juni 2013

Just nu


hinner jag inte med
men förhoppningsvis ska jag hinna
plocka av hallonen innan de trillar av
det är inte bara krukväxterna som är 
försummade, äppelträden får nöja sig
med vänliga ord, när jag råkar gå förbi

vem vill inte omfamna en magnolia

8 kommentarer:

 1. Jag har nyss läst 3 bloggar med alldeles för många bilder då är det skönt att komma hit!
  Det går alldeles för fort, det tycker jag också, men maskrosorna håller i alla fall på så länge att man hinner njuta av dem. Fast vår granne är inte nöjd med att vi inte tar bort varenda maskros, men de har slutat säga något. Men vi förstår blickarna!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kolja,
   Det är jättesvårt att begränsa sig - jag försöker så gott jag kan. i dag var det inte så svårt eftersom de andra bilderna var ännu sämre.
   Jag kan skatta mig lycklig som inte har några grannar! Jag vet hur obarmhärtiga de kan vara i villaområden, om de tycker att någon inte lever upp till den, av dem, satta standarden.
   Margaretha

   Radera
 2. Allt som pockar i trädgården hinner man ALDRIG. Man får glädja sig åt det man faktiskt råkar göra!

  SvaraRadera
 3. Olgakatt,
  Ja, då har jag inte så mycket att glädja mig åt! Men jag njuter av den vilda charmen. (allt enligt det där att man ska göra lemonad om man råkar ha citroner - fast jag vill hellre ha lemoncurd).
  Margaretha

  SvaraRadera
 4. Just nu SKA man inte hinna med. Man ska slå sig ner och njuta. Och har man en magnolia kan man väl inte vara annat än nöjd. Naturreservat brukar vi kalla de förvildade delarna av vår tomt. Det låter på något sätt mer ansvarsfullt och biologiskt mångfaldigt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Karin,
   Hm, förvildade delar - här är det inte fråga om delar, alla sjutusennågonting plus två och ett halvt tusen kvadratmeter är naturreservat. Kan man kanske ordna gajdade turer och ta inträde?
   undrar
   Margaretha

   Radera
 5. Tycker att ditt "just nu" låter mysigt och trevligt. Den här årstiden går så fort att man skall ta sig tid att njuta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anne-Marie,
   Ja, och tyvärr inte bara den här tiden - hela livet skenar. Jag tycker om alla årstider, men har jag någon favorit så är det sensommar och höst, då livet inte känns lika hetsigt som det gör nu.
   Margaretha
   som försöker
   att njuta
   vareviga
   sekund

   Radera