tisdag 17 januari 2012

Gåvor

 I en kommentar ber Carina om tips på presenter till vänner som ligger på sjukhus. Så här sitter jag och försöker få lite rotation på de små grå — som ju lär vara rosa.
Har någon tips, så hör av er så kanske jag kan få till ett inlägg om några dar. Vad brukar ni ta’ med er till sjuka vänner? Och vad uppskattar ni att få när ni är sjuka?
Delar av den sega massa som kallas hjärna, har ännu inte fattat att jag lever utan kamera (och diverse andra finesser) — så när jag ser något vackert sträcker jag mig automatiskt efter kameran. Ljuset i dag var hänförande vackert och vårlikt, men ni får hålla till godo med bilder tagna för ett år sen — också vackert, men inte det minsta vårlikt. 

9 kommentarer:

 1. Jag är ju så frisk att ingen behöver hälsa på mig på sjukhus, och nästan alla mina vänner är lika friska. Jag har nog mest med mig blommor och ibland choklad. Inte så värst mycket hjälp va?
  Å, så ont det gör i mig att du inte har någon kamera, du och kamera hör bara ihop och jag kan inte tänka mig dig utan en. Hoppas det fixar sig!
  kram från Mette

  SvaraRadera
 2. Det beror kanske på HUR sjuk man är. En bra bok är väl aldrig fel om man orkar läsa. Kanske en rolig kokbok i stället för choklad. Att bläddra i - hittade en med Cupcakes som jag gav i present till min svägerska.

  Annars är ju en veckotidning eller Krysstidning för den som gillar det alltid välkommet. Åtminstone önskade sig min svärdotter det när hon låg inne på sjukhuset under hela julen.
  Ingrid

  SvaraRadera
 3. Frukt och böcker brukar jag ha med mig, beroende på vem som ligger sjuk.

  Karin

  SvaraRadera
 4. jag är som du, jag vill inte ha besök när jag ligger på sjukhus, men gärna brev och vackra kort. det är så länge sen jag låg på sjukhus, då blev jag jätteglad för telefonkort men det finns väl inte längre. korsordstidningar brukade min bästa vän skicka till mig, och en gång ett jättefint brevpapper, med små ark som var lagom att bara skicka korta hälsningar på.

  jag håller också tummarna för att allt ska fixa sig snart!
  love

  SvaraRadera
 5. Böcker tänkte jag också säga. Både intressanta och spännande textböcker men också fina bilderböcker att ligga och drömma sig bort med.

  SvaraRadera
 6. Världens bästa bloggkompis skriver och ritar riktiga brev när hon vet att jag är deppig eller ligger på sjukhus. Så bakar hon kakor som hon skickar och idag kom en kartong med världens godaste godis som hon gjort åt mig. Det låg i en påse som hon sytt och broderat mitt namn på. Gissa om jag blev glad.
  Min dotter brukar komma med fina tidningar med heminredning när jag ligger på sjukhuset.
  Arbetskamraterna skickade ett presentkort på en ansiktsbehandling och massage som jag inte har använt än.

  SvaraRadera
 7. Tack för alla tips, jag ska försöka lägga ut inlägget i morgon.
  Margaretha

  SvaraRadera
 8. Gud så bra att du ska skriva vad man kan ge bort, både svärfar och en grannfru ligger på sjukhus nu, och min kusin ska snart opereras. Hoppas du skriver om det snart.
  kram

  SvaraRadera
 9. Ellen,
  Inlägget finns på grannbloggen.
  Margaretha

  SvaraRadera