söndag 5 april 2015

Kombinationsmöbel

Ett sängskåp hade jag som barn, men en stegsäng har jag aldrig haft — och blir inte särskilt sugen på en, när jag ser den här bilden. Den är måhända nyttig för alla möjliga, och förmodligen omöjliga, muskler, men skulle jag drabbas av ett akut sömnbehov kan jag alltid falla ihop i min fåtölj, om jag inte tror mig om att hinna till sängen. Visserligen förordar Karin en bibliotekssäng, men jag överlåter åt henne att testa den här.

9 kommentarer:

 1. :). Jag testar gärna. Den torde vara bra sådana dagar då jag vaknar med alltför lågt blodtryck. Undrar bara hur jag ska komma upp i stegen när jag har det låga blodtryckstillståndet för att sedan kunna hänga med huvudet nedåt? Måste nog fundera hela huvudet runt ett tag.
  Kanske jag gör som du Margaretha, att jag hellre sover stående.
  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. PettasKarin,
   Jag tror det finns bättre sätt att hissa upp blodtrycket än att leka fakir på en stege. Innan du hinner upp ur sängen, tar dig till stegen och listar ut hur du ska bära dig åt för att intaga den synnerligen obekväma ställningen, har du antingen tuppat av - eller fått ordning på trycket.
   Margaretha
   som inte
   behöver en
   stege för
   att
   opponera
   sig

   Radera
 2. Förorda bibliotekssäng? Det skulle jag mycket väl ha kunnat gjort, tänkte jag när jag läste inlägget, konstigt att jag inte minns det. Men så inser jag att det är en annan Karin som tänker i sådana banor (också).

  Ser lite obekvämt ut det där. trappstegen borde åtminstone vara madrasserade...

  SvaraRadera
 3. Trappstegens trappsteg, alltså.

  SvaraRadera
 4. Karin,
  Ja, är man inte madrasserad själv, så bör man nog skaffa en annan stege - eller avstå från övningen. Personligen röstar jag för det senare.
  Margaretha

  SvaraRadera
 5. En sådan skulle man ha hemma - stegsängen alltså.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjo,
   Tror nog att man kan hitta mer ändamålsenliga möbler om man letar efter separata stegar och sängar.
   Margaretha

   Radera
 6. Provar om jag kan kommentera, det har inte gått på över en vecka.
  Ser ruskigt obekvämt ut! Undrar hur man tar sig därifrån. Glider ned tills man slår huvudet i golvet? Jag rekommenderar en stadigare stege och en separat säng!
  kram från Mette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flette-Mette,
   Så bra att det gick, blogger visar sina dåliga sidor, rätt ofta tycker jag.
   Jag lovar att jag inte ska försöka ta mig varken upp eller ned för slik stege!
   M

   Radera